Wrap-up 2022

Wrap-up 2022

2022. je godina uvođenja novih tehnologija na naše prostore, ovo je godina prihvatanja novih tehnologija, ovo je godina kada je kompanija ovorila novi sektor poslovanja – sektor projektovanja i instalacije solarnih elektrana. Ove godine je kompanija proslavila 20 godina uspješnog poslovanja.

Usvajanjem novog Zakona o obnovljivim izvorima energije Telemax, kao kompanija koja već dvije decenije radi na projektima elektroinstalacija, je proširila svoje poslovanje na projektovanje i instalaciju solarnih elektrana. Promjena fokusa na novi segment poslovanja nije uticao na dosadašnji način poslovanja i dalje se koriste posljednje i tehnologije renomiranih proizvođača te stručni kadar koji odgovara svim izazovima od strane klijenata.

Rastom obima posla vezanog za solarne elektrane proširen je kako inženjerski tim koji radi na projektovanju i kreiranju najboljeg rješenja za klijenta tako i tim tehničara koji vrši instalaciju cjelokupnog sistema. Uskoro ćemo imati i dio strance koji je vezan isključivo za solarne elektrane, do tada nam pišite na office@telemax.ba

Brend pametnog urbanog mobilijara unutar kompanije – City Gecko je postigao veoma dobre rezlutate u 2022. godini. Instaliran je veliki broj pametnih klupa kako na domaćem tako i na inostranom tržištu, prisustvovalo se mnoštvu vrijednih i korisnih događaja uključujući i Smart City Expo u Barseloni, započet je projekat instalacije solarnih autobuskih stajališta u Banja Luci.

Krajem godine su dogovoreni projekti za sljedeću godinu koji će biti realizovani u prvoj polovini godine. Trenutno se realizuju pripreme za novu rundu investicija u brend.

2022. će ostati upamćena kao godina novih izazova i novih načina prevazilaženja istih. Dvije decenije vrijednog rada su dovele do toga da je kompanija Telemax d.o.o. jedan od istinskih lidera u oblasti elektroinstalacija i telekomunikacija, radujemo se radu na narednih dvadeset.