LED RASVJETA

Sa strašću i dubokom primjenom znanja o svjetlosti proizilazi tvrdnja koja dokazuje kombinaciju kvaliteta svjetla i najviše energetske efikasnosti.

led rasvejta2

Svjetlo. Kompetencije.

Ugradnjom LED rasvjete štedite novac i značajno poboljšavate kvalitet osvjetljenja u radnom i životnom prostoru.

Sarađujemo sa proizvođačima LED rasvjete koji su specijalizovani za sveobuhvatna i održiva rasvjetna rješenja za profesionalnu upotrebu, te vanjsku i unutrašnju primjenu. Snažan fokus čini rasvjeta u industrijskim i komercijalnim objektima.

Nudimo Vam cijeli asortiman koji zadovoljava najviše standarde i sertifikate, uštedu električne energije do 80% i garanciju na naše proizvode od 5-10 god što osigurava pouzdanost i ekonomičnost.

Rješenje. Podrška.

TELEMAX se sa svojim LED rasvjetnim rješenjima zalaže za najviše svjetlosne kompetencije u svim područjima primjene, obračuna i instalacije.

Stručnjaci za rasvjetu renomiranih proizvođača koje imamo u ponudi u saglasnosti sa kupcem razvijaju najbolje rješenje za svaki slučaj primjene. Lična usluga, profesionalno planiranje rasvjete i pažljivo posmatranje isplativosti stoje u fokusu i garantuju mjerljive vrijednosti naših rasvjetnih rješenja.

Kvalitet. Pouzdanost.

TELEMAX svojim kupcima nudi LED rasvjetu koja je proizvedena prema najvišim industrijskim standardima. Za ova rasvjetna tijela koriste se samo kvalitetni materijali i komponente. Efikasnost, trajnost i pouzdanost stoje kao glavne karakteristike profesionalne LED rasvjete.

Kako bi ovaj standard bio osiguran, rasvjetna rješenja naših proizvođača su testirana i provjerena u svjetlosnim laboratorijima.

Kvalitet se prikazuje u proizvodu, kao i na njihovoj primjeni. Tako je u razvoju posebna pažnja posvećena planiranju, izvedbi i korištenju. Kroz beskompromisno upravljanje kvalitetom, TELEMAX na ovu rasvjetu može dodijeliti izuzetno dugu garanciju.

Odgovornost. Održivost.

Efikasnost i kvalitet svjetlosti stvara vrijednost i uspjeh. Smanjenje energije i dug životni vijek teži očuvanju prirodnih resursa i smanjenje emisije CO2, budući da ne zagađuje životnu sredinu.

Na temelju ciljanog dizajna rasvjete i korištenja vrlo efikasne rasvjete, inteligentno upravljanje rasvjetom dovodi do odgovornog korištenja životne sredine.

Izradom pojedinačnih tehničkih proračuna rasvjete dajemo objektivan dokaz efikasnosti i ekonomičnosti proračuna. Na taj način možemo stvoriti ugodan ambijent za svaku vrstu radnog prostora i postojećeg  objekta te omogućiti potpuno novu rasvjetu i uštedu.

Led rasvjeta
uebex led rasvjeta proizvodi

Proizvodi dostupni u TELEMAX-u

TELEMAX d.o.o. i partnerske kompanije udruženim snagama djeluju u domenu industrijske LED rasvjete (rasvjete za hale, ulične rasvjete, reflektori, LED cijevi, sistemi podne rasvjete i vodootporne svjetiljke), rasvjete za kancelarije (paneli, površinske montažne svjetiljke, svjetleće trake, reflektori na šinama i ugrađeni reflektori, LED sijalice).

Koristeći energetski efikasnu LED tehnologiju, dajemo svoj doprinos za čistu i održivu životnu sredinu.

Kao rezultat optimizovanih i koordinisanih rasvjetnih rješenja, naši proizvodi nude i do 80% duži vijek trajanja.

Karakterišu ih moderan dizajn, visoko efikasna LED tehnologija sa inovativnim sistemom sočiva te veoma jednostavna montaža i održavanje.

Reference

 • Delta Planet Banja Luka
 • Meridian Banja Luka
 • Leburić Komerc
 • Dis Eurostandard
 • Maxmara
 • Butik Tekos
 • Toledo-Union konfekcija
 • Krajina Petrol Banja Luka
 • Market Tea Banja Luka
 • Mehanizmi B
 • Stolar Trn
 • Rotas
 • Štamparija Tehnoprint

Video galerija – LED rasvjetna rješenja

Vanjska i ulična rasvjeta

Izdvajamo iz ponude: COBRATECH ulična rasvjeta

Prednosti: COBRATECH optički sistem koristi najvišu klasu svjetnosnih izvora. Kombinacija visoko efektnih sekundarnih optika i kvalitetnih elektronskih komponenti dovodi do maksimalnog iskorištenja rasvjete. Svjetlost se rasipa samo na željenu površinu što dovodi do smanjenja svjetlosne zagađenosti.

Karakteristike: HD kamera, pristup upravljačkom programu bez alata, odvojiva donja vrata, povećana zaštita od prenapona 20kA integrisana u svjetiljki, zaštitno staklo za LED i sočiva, fotoćelije i senzor pokreta (opciono), vrhunski modularni LED dizajn, jonizovana ili praškasta zaštitna površina otporna na vremenske uslove i hrđu, bežična kontrola i inteligentno osvjetljenje (opciono), T Shape Level Bubble za jednostavnu instalaciju, visoka efikasnost lumena do 120 Lm/W, optimalna distribucija svetlosti koja odgovara putu i standardima sigurnosne rasvete.

Naš tim stručnjaka je tu da vam ponudi najbolje rješenje.