Usluge

Uebex led rasvjeta telemax usluge

LED rasvjeta

Sarađujemo sa proizvođačima LED rasvjete koji su specijalizovani za sveobuhvatna i održiva rasvjetna rješenja za profesionalnu upotrebu, te vanjsku i unutrašnju primjenu. Snažan fokus čini rasvjeta u industrijskim i komercijalnim objektima.

DETALJNIJE

Telekomunikacije

Budućnost pripada telekomunikacijama i onima koji su to na vrijeme prepoznali. Naš tim se sastoji od iskusnih i stručnih inženjera i terenskih radnika koji predano rade na rješavanju problema i provođenju projekata iz ove oblasti.

DETALJNIJE

telekomunikacije telemax usluge
elektro instalacije telemax usluge

Elektro-instalacije

U potpunosti razumijemo izazove sa kojima se objekti suočavaju u pogledu električnih instalacija. Naši električari su visokokvalifikovani stručnjaci koji su posvećeni svom poslu stoga su naši projekti urađeni kvalitetno i na vrijeme.

DETALJNIJE

Pametni urbani mobilijar

City Gecko je naš brend pametnog urbanog mobilijara. Rješenja brenda su pametne klupe i solarne autobuske stanice. Svojim rješenjima stvaramo nove funkcionalne javne prostore koji zatim postaju digitalne tačke u gradovima koji su dio Smart City agende.

DETALJNIJE

Solarne elektrane

Odlučili smo svojim djelovanjem uticati na životnu sredinu te smo stoga počeli sa uslugom projetovanja i instalacije solarnih elektrana. Solarne panele renomiranog proizvođača instaliramo  na industrijske i komercijalne objekte.

DETALJNIJE