LED rasvjeta

telemax usluge - led rasvjeta uebex

U Poslovnom centru TELEMAX nalazi se novootvoreni salon LED rasvjete – UEBEX. Kompanija UEBEX već dugi niz godina aktivno učestvuje na glavnim tržištima Evrope kao profesionalni proizvođač visokokvalitetne LED rasvjete. UEBEX LED sistemi su razvijeni za glavna područja primjene za unutrašnju i vanjsku upotrebu.

Naša industrijska rješenja su u stanju izdržati najteže uslove kao što su toplota i hladnoća, prašina i prljavština te su otporni na udarce. Rješenja rasvjete prilagođavamo zahtjevima klijenata. UEBEX proizvodi su ISO – sertifikovani te Vam nudimo cijeli asortiman koji zadovoljava najviše standarde i sertifikate, uštedu električne energije do 80%, kao i garanciju na naše proizvode od 5-10 godina.

Razvijamo, proizvodimo i distribuišemo samo testirani i sertifikovani LED sistem rasvjete za profesionalnu upotrebu po najvišim standardima. Naš osnovni princip je da se poštuju standard i kvalitet. Poštenje, poštovanje i povjerenje karakterišu našu saradnju sa kupcima, dobavljačima i partnerima. Sa UEBEX proizvodima se odlučujete za kvalitet bez kompromisa iza čega stojimo našim imenom. Stoga ističemo ove kvalitete sa dugoročnom garancijom UEBEX proizvoda.

LED tehnologija, u smislu radnog vijeka i održavanja, je daleko superiornija od ostalih sistema. LED sistemi kombinuju pitanja sigurnosti, elegancije i stila. Radne jedinice moraju biti savršeno osvijetljene. Optimalnim sistemom rasvjete izbjegavamo prerani umor, a garantujemo sigurnost i produktivnost. Kvalitetna rasvjeta za nas znači: spektar boja, osvjetljenje, boju svjetla, odraz sjene, svjetlosnu distribuciju i sl.

Inteligentno rješenje za rasvjetu mora biti vizuelno privlačno kako bi se stvorila ugodna atmosfera. LED tehnologija kombinuje sve te parametre koji se upotpunjuju u elegantan i estetski dizajn. UEBEX LED sistemima jednostavno upravljamo i rješavamo kontrolu rasvjete. Inteligentni sistemi pojednostavljuju  instalacije i nude brojne mogućnosti kao što su zatamnjenje, kontrola i integracija u BUS sisteme.

Izradom pojedinačnih tehničkih proračuna rasvjete dajemo objektivan dokaz efikasnosti i ekonomičnosti proračuna. Na taj način možemo stvoriti ugodan ambijent za svaku vrstu radnog prostora i postojećeg  objekta te omogućiti potpuno novu rasvjetu i uštedu.

Kompanije UEBEX d.o.o. i TELEMAX d.o.o. udruženim snagama djeluju u domenu industrijske LED rasvjete (rasvjete za hale, ulične rasvjete, reflektori, LED cijevi, sistemi podne rasvjete i vodootporne svjetiljke), rasvjete za kancelarije (paneli, površinske montažne svjetiljke, svjetleće trake, reflektori na šinama i ugrađeni reflektori, LED sijalice E-14 i E-27).