TELEMAX na Sajmu arhitekture, rasvjete, instalacija i automatizacije zgrada

TELEMAX na Sajmu arhitekture, rasvjete, instalacija i automatizacije zgrada

Predstavnici kompanije TELEMAX su posjetili najveći međunarodni stručni Sajam arhitekture, rasvjete, instalacija i automatizacije zgrada koji je održan u period od 18. do 23. marta u Frankfurtu. Sajam nosi naziv „Light + Building“ i predstavlja vodeći sajam u ovoj oblasti.

Na Sajmu je učestvovalo više od 2700 izlagača koji su predstavili inovativna rješenja u ovoj oblasti, te preko 210.000 posjetilaca iz cijelog svijeta od čega najveći broj čine arhitekti, dizajneri enterijera, inženjeri kao i prodavci i distributeri rasvjete.

„ Kada govorimo o trendovima u narednom periodu možemo očekivati rasvjetna tijela koja obezbjeđuju veću uštedu električne energije, na pojedinačnom modelu će se moći regulisati jačina svjetlosti, a proces montaže i ugradnje će biti pojednostavljen. Kvalitet osvjetljenja će se i dalje unapređivati kako kod industrijske rasvjete, tako i kod dekorativne rasvjete za domaćinstava“ izjavio je Nikola Maksimčuk, direktor prodaje u TELEMAX-u.

Makimčuk je dodao da rasvjeta za javne površine u potpunosti prati trendove koji se odnose na veću uštedu i digitalizaciju kao pretpostavku za razvoj platforme pametnih gradova.

Posjeta predstavnika naše kompanije ovom Sajmu predstavlja priliku da budemo u korak sa novim i inovativnim rješenjima, kao i trendovima iz ove oblasti, te da ista primijenimo i u našem poslovanju.