“Telemax” na 15. Međunarodnoj stručnoj konferenciji “Ljudi, drvo i namještaj u digitalnom i EE dobu”

“Telemax” na 15. Međunarodnoj stručnoj konferenciji “Ljudi, drvo i namještaj u digitalnom i EE dobu”

Na 15. Međunarodnoj stručnoj konferenciji “Ljudi, drvo i namještaj u digitalnom u EE dobu” učestvovali su i drugi, brojni stručnjaci i predstavnici uspješnih kompanija.

Prvog dana Konferencije, 26. oktobra, održali su se paneli i prezentacije koje prate novine iz drvne i povezanih industrija.

Posjetioci su mogli da slušaju o pametnim tehnologijama u digitalnom i EE dobu, edukacijama nove generacije lidera u drvnoj i povezanim industrijama, o ekološkoj i EE gradnji objekata. Prvog dana se govorilo i o ženama u preduzetništvu, EE-energetskoj efikasnosti – prednostima i nedostacima, te o ekologiji i zaštiti životne sredine.

Drugi dan je bio rezervisan za susrete klastera drvne industrije iz regije, B2B – poslovne susrete preduzeća, radionice B2B prodaja preko digitalnih kanala.

Pored ostalog, govorilo se o dizajnu i proizvodnji namještaja, pametnim tehnologijama u digitalnom CAM/CAD i EE dobu, prednostima i nedostacima energetske efikasnosti, edukaciji.

Bila je ovo sjajna prilika da se međusobno poslovno poveže više od 120 preduzeća i stručnih učesnika iz EU i Jugoistočne Evrope, da razmijene ideje i saznaju najnovije trendove iz drvne industrije i pratećih sektora.

Međunarodnu stručnu konferenciju organizovalo je Udruženje šumarstva i prerade drveta INTERFOB Banja Luka u saradnji sa Ustanovom za stručno obrazovanje odraslih WMTA Banja Luka, Klasterom DRVO Banja Luka, Gradskom razvojnom agencijom CIDEA – Banja Luka, Gradom Banja Luka, a uz podršku više različitih partnerskih preduzeća, agencija i organizacija. Ovogodišnja Međunarodna stručna konferencija “Ljudi, drvo i namještaj u digitalnom u EE dobu” održana je u hotelu “Courtyard by Marriot” u Banjaluci, a “Telemax” je bio zlatni sponzor.