Smart City Expo World Congress Barcelona 2022

Smart City Expo World Congress Barcelona 2022

Kada smo prije nešto više od tri godine počeli sa razvojem svojih proizvoda imali smo viziju plasiranja istih na inostrana tržišta. Tim koji neumorno radi na City Gecko brendu polako ali sigurno ostvaruje ovu viziju. Pametne klupe se danas nalaze u deset zemalja širom Evrope i Bliskog Istoka a potpisano je više od 30 partnerskih Ugovora.

Kako bi postigli još veću vidljivost brenda članovi City Gecko tima su uzeli učešće na jednom od najvećih Smart City sajmova – Smart City Expo World Congress Barcelona 2022. Događaj se već tradicionalno organizuje 11. godinu u Barseloni. Kongres je okupio lidere tržišta Pametnih gradova – tehnologija koje svojim djelovanjem i radom utiču na poboljšanje uslova življenja građana. Predstavljena su nova rješenja, studije slučaja i realizovani odnosno projekti u toku.  

Naši predstavnici su bili locirani na jednom od najboljih mijesta na Expo- gdje su predstavili ne samo naš brend nego cjelokupan Balkan jer su bili jedini sa ovog dijela Evrope. Na ovu činjenicu smo dodatno ponosni.  

Mnoštvo kontakta sa zanimljivim izlagačima, susret sa novim tehnologijama ali i iskrene pohvala za naša rješenja su neke od stvari koje su dobijene prisustvom na Expo-u. Ostvarene su i značajne saradnje koje su trenutno u fazi preliminarnih dogovora i priprema.  

City Gecko je brend pametnog urbanog mobilijara kreiran od strane kompanije Telemax d.o.o. Rješenja brenda su pametne klupe i solarna autobuska stajalište. Klupe su instalirane širom Evrope, a nekoliko istih je našlo svoje mjesto na zahtjevnom tržištu Bliskog Istoka. Solarna autobuska stajališta danas krase Banja Luku a uskoro bi se trebala naći i u ostalim gradovima širom RS i BiH.

Više o samom brendu možete pročitati na www.citygecko.solar ili nam se javite na info@citygecko.solar