Pravila o privatnosti

U Telemax-u, dostupnom na https://telemax.ba/, jedan od naših glavnih prioriteta je privatnost naših posjetitelja. Ovaj dokument o privatnosti sadrži vrste podataka koje prikuplja i bilježi Telemax  i kako ih koristimo.

Ako imate dodatnih pitanja ili tražite više informacija o našim Pravilima o privatnosti, ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Ova se Politika privatnosti odnosi samo na naše mrežne aktivnosti i vrijedi za posjetitelje naše web stranice s obzirom na podatke koje su podijelili i / ili prikupili u Telemax-u. Ovo se pravilo ne odnosi na bilo koje informacije prikupljene izvan mreže ili putem kanala koji nisu ove web stranice. Naša Pravila o privatnosti stvorena su uz pomoć mrežnog generatora pravila o privatnosti.

Pristanak

Korištenjem naše web stranice pristajete na našu Politiku privatnosti i suglasni ste s njezinim uvjetima.

Podaci koje prikupljamo

Osobni podaci koje ćete zatražiti i razlozi zbog kojih ćete ih tražiti bit će vam jasni u trenutku kada od vas tražimo da navedete svoje osobne podatke.

Ako nas kontaktirate izravno, možda ćemo dobiti dodatne informacije o vama, poput vašeg imena, adrese e-pošte, telefonskog broja, sadržaja poruke i / ili privitaka koje nam možete poslati i bilo koje druge informacije koje odaberete pružiti.

Kada se registrirate za račun, možemo zatražiti vaše podatke za kontakt, uključujući stavke poput imena, naziva tvrtke, adrese, adrese e-pošte i telefonskog broja.

Kako koristimo vaše podatke

Informacije koje prikupljamo koristimo na razne načine, uključujući:

  • Osigurati, upravljati i održavati našu web stranicu
  • Poboljšajte, prilagodite i proširite našu web stranicu
  • Razumjeti i analizirati kako koristite našu web stranicu
  • Razviti nove proizvode, usluge, značajke i funkcionalnost
  • Komunicirajte s vama, bilo izravno ili putem jednog od naših partnera, uključujući korisničku službu, kako biste vam pružili ažuriranja i druge informacije u vezi s web stranicom te u marketinške i promotivne svrhe
  • Šaljite vam e-poštu
  • Pronađite i spriječite prijevaru

Datoteke dnevnika

City Gecko slijedi standardni postupak korištenja datoteka dnevnika. Te datoteke bilježe posjetitelje kada posjete web stranice. Sve hosting tvrtke rade ovo i dio analitike hosting usluga. Podaci koje prikupljaju datoteke dnevnika uključuju adrese internetskog protokola (IP), vrstu preglednika, davatelja internetskih usluga (ISP), datum i vrijeme, stranice s uputama / izlazima i moguće broj klikova. Nisu povezane s bilo kojim informacijama koje mogu osobno identificirati. Svrha informacija je za analizu trendova, administriranje web stranice, praćenje kretanja korisnika na web stranici i prikupljanje demografskih podataka.

Kolačići i web svjetionici

Kao i bilo koja druga web stranica, Telemax koristi “kolačiće”. Ovi se kolačići koriste za pohranu podataka, uključujući postavke posjetitelja i stranice na web mjestu kojima je posjetitelj pristupio ili ih posjetio. Podaci se koriste za optimizaciju korisničkog iskustva prilagođavanjem sadržaja naše web stranice na temelju vrste preglednika posjetitelja i / ili drugih podataka.

Za općenitije informacije o kolačićima, pročitajte “Što su kolačići” tvrtke Cookie Consent.

Pravila o privatnosti partnera za oglašavanje

Na ovom popisu možete potražiti Pravila o privatnosti za svakog od oglašivačkih partnera Telemax.

Neovisni poslužitelji oglasa ili oglasne mreže koriste tehnologije poput kolačića, JavaScript-a ili web-svjetionika koji se koriste u njihovim odgovarajućim oglasima i vezama koji se pojavljuju na Telemax-u, a koji se šalju izravno korisničkom pregledniku. Oni će automatski primiti vašu IP adresu kada se to dogodi. Te se tehnologije koriste za mjerenje učinkovitosti njihovih reklamnih kampanja i / ili za prilagodbu reklamnog sadržaja koji vidite na web mjestima koja posjećujete.

Imajte na umu da Telemax nema pristup ovim kolačićima koji se koriste od strane nezavisnih oglašivača ili ih kontrolira.

Pravila o privatnosti trećih strana

Politika privatnosti Telemax-a ne odnosi se na druge oglašivače ili web stranice. Stoga vam savjetujemo da detaljnije informacije potražite u odgovarajućim Pravilima o privatnosti ovih nezavisnih poslužitelja za oglase. To može uključivati ​​njihovu praksu i upute o tome kako isključiti određene opcije.

Kolačiće možete onemogućiti putem pojedinačnih opcija preglednika. Da biste znali detaljnije informacije o upravljanju kolačićima s određenim web preglednicima, možete ih pronaći na odgovarajućim web mjestima preglednika.

CCPA prava na privatnost (ne prodajete moje osobne podatke)

Prema CCPA-i, između ostalih prava, potrošači imaju pravo da:

Zatražite da poduzeće koje prikuplja osobne podatke potrošača otkrije kategorije i određene dijelove osobnih podataka koje je poduzeće prikupilo o potrošačima.

Zatražite da poduzeće izbriše sve osobne podatke o potrošaču koje je poduzeće prikupilo.

Zatražite da tvrtka koja prodaje osobne podatke potrošača ne prodaje osobne podatke potrošača.

Ako podnesete zahtjev, imamo mjesec dana da vam odgovorimo. Ako želite vježbati bilo što od toga prava, kontaktirajte nas.

GDPR prava na zaštitu podataka

Željeli bismo biti sigurni da ste u potpunosti svjesni svih svojih prava na zaštitu podataka. Svaki korisnik ima pravo na sljedeće:

Pravo na pristup – Imate pravo zatražiti kopije svojih osobnih podataka. Za ovu uslugu možemo vam naplatiti malu naknadu.

Pravo na ispravak – imate pravo zatražiti da ispravimo sve podatke za koje smatrate da su netočni. Također imate pravo zatražiti da upotpunimo podatke za koje smatrate da su nepotpuni.

Pravo na brisanje – Imate pravo zatražiti da izbrišemo vaše osobne podatke, pod određenim uvjetima.

Pravo na ograničenje obrade – Imate pravo zahtijevati da ograničimo obradu vaših osobnih podataka, pod određenim uvjetima.

Pravo prigovora na obradu – Imate pravo prigovora našoj obradi vaših osobnih podataka, pod određenim uvjetima.

Pravo na prenosivost podataka – Imate pravo zahtijevati da podatke koje smo prikupili prenesemo u drugu organizaciju ili izravno vama pod određenim uvjetima.

Ako podnesete zahtjev, imamo mjesec dana da vam odgovorimo. Ako želite ostvariti neko od ovih prava, kontaktirajte nas.

Dječje informacije

Drugi dio našeg prioriteta je dodavanje zaštite djeci tijekom korištenja interneta. Potičemo roditelje i staratelje da promatraju, sudjeluju i / ili nadgledaju i usmjeravaju njihove mrežne aktivnosti.

Grad Gecko svjesno ne prikuplja nikakve osobne podatke koji se mogu identificirati od djece mlađe od 13 godina. Ako mislite da je vaše dijete pružilo takvu vrstu podataka na našoj web stranici, toplo vam preporučujemo da nas odmah kontaktirate i mi ćemo se potruditi da odmah uklonite takve podatke iz naše evidencije.