Play Media Day 2021.

Play Media Day 2021.

Početak Juna u Banjaluci je obilježilo održavanje regionalnog komunikacijskog događaja Play Media Day. Šesti po redu Play Media Day je podignut na viši nivo, te je organizovan u dvodnevnom formatu, i to potpuno besplatno putem kombinovanog online i offline formata.
Događaj je okupio veliki broj zanimljivih i kvalitetnih učesnika iz svijeta kreativne industrije, koji su kroz ova dva dana razmjenjivali svoja bogata iskustva. Svi učesnici su svojim predavanjima zaključili da se u ovo izazovno vrijeme komunikacija ne smije zaustaviti. Veliko nam je zadovoljstvo da je i naš brend pametnog mobilijara, City Gecko, bio dio ove priče.
Kao proizvođači pametnog urbanog mobilijara radimo na osvještavanju građana o pozitivnom uticaju korištenja digitalnih tehnologija i obnovljivih izvora energije na javnim mjestima, stoga nam je od velikog interesa učestvovati na jednom ovakvom događaju.
Učesnici i posjetioci događaja su imali priliku da se upoznaju sa sva tri modula naših pametnih klupa – Solar, Wood i Wheel.

Zahvaljujući sjajnom organizacionom timu, naš direktor prodaje Nikola Maksimčuk je imao priliku da ispriča City Gecko priču – od crteža i ideje do novog načina oglašavanja. Koncept oglašavanja na pametnim klupama, kao jedan potpuno novi vid komunikacije sa klijentima, je privukao pažnju svih učesnika događaja. Činjenica koje odlikuju concept – društvena odgovornost, kreativnost i inovativnost je upravo ono što su prijeko potrebno tržištu u ovo nezahvalno vrijeme.

Gromoglasni aplauz je bio najbolja potvrda da su svi prisutni prepoznali potencijal koji “leži” u našim pametnim rješenjima urbanog mobilijara. Pozitivne reakcije učesnika i ugodni razgovori o potencijalnim saradnjama su nam dodatna motivacija za dalji razvoj i usavršavanje rješenja.
Možemo zaključiti da smo svi mnogo naučili, jer upoznavanje novih ljudi donosi takođe i nova znanja. A pored znanja, ovaj događaj nam je donio dosta pozitivne energije koja nam je potrebna za budući rad.
U ime kompanije Telemax i našeg brenda City Gecko, zahvaljujemo se organizatorima na ovom odličnom događajaju i nadamo se druženju i iduće godine!

A do tada ne zaboravite – komunikacija je beskonačna…