O nama

Kralja Petra II br. 17, 78000 Banja Luka

office@telemax.ba

051 222 550

051 222 551

Ukoliko imate bilo kakva pitanja slobodno nas kontaktirajte.

  U periodu od 2002. godine do danas, TELEMAX je postao jedna od vodećih kompanija u oblasti obnovljivih izvora energije kako kroz projektovanje i izgradnju solarnih elektrana tako i u proizvodnji vlastitih proizvoda urbanog solarnog mobilijara brenda City Gecko.

  U razvoju kompanije značajno je napomenuti sve uspješno implementirane projekte u oblasti inteligentnih instalacija i izgradnji optičkih mreža koje je izvela u proteklih 20 godina postojanja.

  Pored svoje osnovne djelatnosti, kompanija TELEMAX polaže mnogo u napredak svojih klijenata i tržišta u cijelini kroz primjenu novih tehnologija.

  U vijeku razvoja i primjene projekata iz oblasti obnovljivih izvora i energetske efikasnosti, praćenje novih pravaca je ključni metod u poslovanju i građenju reputacije kompanije. Tačne informacije u pravo vrijeme, često znače uspjeh na tržištu i prednost nad konkurencijom.

  Brzina u komunikaciji je postala važna koliko i sama komunikacija. Strateška opredijeljenost firme je da primijeni provjeren kvalitet svjetskih proizvodača opreme za solarne elektrane,pametnih rješenja i iskustvo stručnog tima u instalaciji u ostvarivanju energetske efikasnosti i ušteda svojim klijentima.

  Konkurentska prednost preduzeća TELEMAX, zasniva se na mnogobrojnim ličnim referencama i respektabilnim iskustvom stručnjaka koje zapošljava u svom timu. Provjereno dobar menadžment kao i zavidna lista referenci uz instalirane kapacitete, dovoljan su garant da tim stručnjaka preduzeća TELEMAX zna šta želi i kako to postići.

  Kao krunu dvadesetogodišnjeg rada, koristeći stečeno iskustvo i želju za korištenjem novih tehnologija smo kreirali brend pametnog urbanog mobilijara – City Gecko. Naš novi brend zajedno sa svojim proizvodima je već pronašao svoje mjesto u poslovanju te se kao i ostatak kompanije razvija prema potrebama i zahtjevima međunarodnog tržišta.

  Telemax projektovanje i izgradnja pristupnih TK mreža
  Telemax usluge - ugradnja sistemske tehničke zaštite

  Cilj i usluge

  Osnovni cilj i moto preduzeća, od početka je bio maksimalan kvalitet usluga, pa je svaki pojedinac u ovom kompleksnom mehanizmu pažljivo izabran kako bi doprinio da ukupan rezultat bude na zavidnom mjestu na skali uspješnosti.

  Među brojnim aktivnostima koje TELEMAX realizuje, posebno izdvajamo:

  • Projektovanje, izgradnja i puštanje u rad solarnih elektrana i ishodovanje kompletne dokumentacije za izgradnju solarnih elektrana
  • Dizajn, proizvodnja, instalacija i održavanje pametnog urbanog mobilijara iz City Gecko programa – pametnih klupa i solarnih autobuskih stanica
  • Projektovanje i ugradnja elektroenergetskih postrojenja i transformatora

  Licence

  Kompanija TELEMAX može posjeduje  sve licence neophodne za rad, a koje su izdate od strane Ministarstva za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju RS.

  1. Licenca za izvođenje – instalacije jake struje i elektroenergetskih postrojenja
  2. Licenca za izradu tehničke dokumentacije – instalacije jake struje i elektroenergetskih postrojenja