Novi banjalučki brend City Gecko uskoro na ulicama i u parkovima

Novi banjalučki brend City Gecko uskoro na ulicama i u parkovima

Nove tehnologije, obnovljivi izvori, te društvena odgovornost je način poslovanja kompanije TELEMAX od samog osnivanja. Prema tome, bilo je neophodno pokretanje novog brenda, urbanog mobilijara, City Gecko.

Glavna karakteristika City Gecko rješenja je modularnost. Funkcionalne oblike je moguće dobiti kombinovanjem različitih ili istih modula i kao takvi predstavljaju pogodno rješenje za urbane i moderne sredine.

City Gecko je podijeljen u tri osnovna modula: SOLAR, WOOD i WHEEL.
Moduli su intunitivno imenovani prema mogućnostima i namjeni.

Modul Solar  predstavlja instalirane solarne panele koji prikupljaju solarnu energiju, dok modul WOOD je zadužen da zadrži osnovnu funkciju klupe koja je uvijek predstavlja pogodno rješenje za odmor. Posljednji modul, Modul Wheel, jednim dijelom predstavlja odlagalište i punjač za električne trotinete i bicikle, dok je u drugom dijelu saksija za biljke, odnosno korpa za reciklažu.

„Sredinom prošle godine smo došli na ideju da naše poslovanje usmjerimo ka kreiranju i usavršavanju inovacija. Jedna od ideja, za koju smo se nešto kasnije i opredijelili, je bila i pametni urbani mobilijar. Ova ideja je povezala naš dosadašnji način poslovanja sa iskustvom i znanjem stečenim u dosadašnjem radu.“ Ističu iz kompanije Telemax.

Gecko testiranje svih modula privodi kraju, a u Poslovnom Centru TELEMAX već danas možete poručiti Modul Solar verziju Supreme.

Više o ponudi, modulima i primjeni istih možete saznati na www.citygecko.solar.