UEBEX LED rasvjeta

uebex
Kompanija UEBEX već dugi niz godina aktivno učestvuje na glavnim tržištima Evrope kao profesionalni proizvođač visokokvalitetne LED rasvjete. UEBEX LED sistemi su razvijeni za glavna područja primjene za unutrašnju i vanjsku upotrebu. Naša industrijska rješenja su u stanju izdržati najteže uslove kao što su toplota i hladnoća, prašina i prljavština te su otporni na udarce. Rješenja rasvjete prilagođavamo zahtjevima klijenata. UEBEX proizvodi su ISO – sertifikovani te Vam nudimo cijeli asortiman koji zadovoljava najviše standarde i sertifikate, uštedu električne energije do 80%, kao i garanciju na naše proizvode od 5-10 godina.

Razvijamo, proizvodimo i distribuiramo samo testirani i sertifikovani LED sistem rasvjete za profesionalnu upotrebu po najvišim standardima. Naš osnovni princip je da se poštuju standard i kvalitet. Poštenje, poštovanje i povjerenje karakterizuju našu saradnju sa kupcima, dobavljačima i partnerima. Sa UEBEX proizvodima se odlučujete za kvalitet bez kompromisa iza čega stojimo s našim imenom. Stoga ističemo ove kvalitete sa dugoročnom garancijom UEBEX proizvoda.

LED tehnologija, u smislu radnog vijeka i održavanja, je daleko superiornija od ostalih sistema. LED sistemi kombinuju pitanja sigurnosti, elegancije i stila. Radne jedinice moraju biti savršeno osvijetljene. Optimalnim sistemom rasvjete izbjegavamo prerani umor, a garantujemo sigurnost i produktivnost. Kvalitetna rasvjeta za nas znači: spektar  boja, osvjetljenje, boju svjetla, odraz sjene svjetlosnu distribuciju…

Inteligentno rješenje za rasvjetu mora biti vizuelno privlačno kako bi se stvorila ugodna atmosfera. LED tehnologija kombinuje sve te parametre koji se upotpunjuju u elegantan i estetski dizajn. UEBEX LED sistemima jednostavno upravljamo i rješavamo kontrolu rasvjete. Inteligentni sistemi pojednostavljuju  instalacije i nude brojne mogućnosti kao što su zatamnjenje, kontrola i integracija u BUS sisteme.

Izradom  pojedinačnih tehničkih proračuna rasvjete dajemo objektivan dokaz efikasnosti i ekonomičnosti proračuna. Na taj način možemo stvoriti ugodan ambijent za svaku vrstu radnog prostora i postojećeg  objekta, te omogućiti potpuno novu rasvjetu i uštedu.

Kompanije UEBEX d.o.o. i TELEMAX d.o.o. udruženim snagama djeluju u domenu industrijske LED rasvjete (rasvjete za hale, ulične rasvjete, reflektori, LED cijevi, sistemi podne rasvjete i vodootporne svjetiljke), rasvjete za kancelarije (paneli, površinske montažne svjetiljke, svjetleće trake, reflektori na šinama i ugrađeni reflektori, LED sijalice E-14 i E-27).

Top

Telemax Call Centar: +387 51 222 550

Za sve dodatne informacije, obratite nam se putem maila: office@telemax.ba