Karijera

IMG_5481 (Medium)

Kompanija Telemax svoju referenc-listu prikazuje kroz mnogobrojne lične reference i respektabilno iskustvo stručnog tima ljudi koji su osnivači i koji čine snagu i temelj preduzeća. U svom sastavu, Telemax u stalnom radnom odnosu ima visokoobrazovane, stručne, obučene i licencirane kadrove.

Sve naše poslove ugradnje i inženjeringa prate vrhunski obučeni inženjeri i tehničari, te iskusni šefovi gradilišta, opremljeni savremenim alatima, koji svojim profesionalnim odnosom prema kupcima postaju zaštitni znak kompanije. Takođe, i komercijalni sektor u svom sastavu ima izuzetno dobre i obučene prodajne inženjere, ekonomiste, revizore i prevodioce, koji veoma uspješno obavljaju svoj posao.

Broj zaposlenih se kreće u rasponu od 25 do 50, zavisno od veličine i obima svakog projekta, čime se obezbjeđuje fleksibilnost radnih operacija, angažman stručnjaka svih profila i prilagodljivost svakom konkretnom zadatku. Važno je napomenuti i da kompanija veliki broj svojih angažmana dobija kroz zahtjevne tenderske procedure.

Ako mislite da imate iskustvo koje treba da biste postali član našeg tima, kontaktirajte nas: office@telemax.ba

Contact form:

Required fields are marked *

*

*

*

Telemax Call Centar: +387 51 222 550

Za sve dodatne informacije, obratite nam se putem maila: office@telemax.ba